Fiziksel açıdan hazır olmadığı için Başkent'te iyi oynayamadığını söyleyen G.Saraylı futbolcu, "Aklımda kalan bir tane pozisyonum var; ilk yarıda bir şut attım, onu da kaleci çıkardı" dedi.
Elano Blumer'in Ankaraspor karşısında oynadığı futbol, herkes gibi kendisini de tatmin etmedi. Galatasaraylı futbolcu, maç sonunda kendi performansına 'kırık not' verdi.
Başkent'te ilk 11'de sahaya çıkan ve 60 dakika sahada kalan Elano, "Bu maçtaki performansına 10 üzerinden kaç puan verirsin?" sorumuza cesur bir yanıt vererek; "Aklımda kalan bir tane pozisyonum var; ilk yarıda bir şut attım, onu da kaleci harika bir refleksle çıkardı. Şu an için 10 üzerinden 5 puan yeterli. Ama göreceksiniz, zaman ilerledikçe bu notumu yükselteceğim" dedi.
Elano, fiziksel açıdan hazır olmadığının altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Henüz düşündüklerimi ortaya koymadım. Biraz daha zaman istiyorum. Lige verilen ara benim için çok iyi oldu. Brezilya Milli Takımı'nda geçireceğim bu süreçte elimden geldiğince sıkı çalışıp fiziksel eksikliğimi gidermeye uğraşacağım. Milli takım dönüşünde daha iyi bir Elano seyredeceğinizi garanti edebilirim."
Elano, Ankaraspor maçında takım olarak iyi oynayamadıklarını da vurgulayarak, "Ne kadar kötü oynasak da kazanmayı bildik. Bu da bizim güçlü ve zor koşullarda da kazanmayı bilen bir takım olduğumuzu gösteriyor" diye konuştu.