Sanal Dershane
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sanal Dershane

Lys ,Ygs ,Sbs ,Mat-1,Mat-2,Konu özetleri,ödev,performans ödevleri
 
AnasayfaKarnıyarık EmptyAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Karnıyarık

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
By Kubi
Mod
Mod
By Kubi


Ruh Hali : Karnıyarık Keyifl10
Mesaj Sayısı : 314
Rep Gücü : 104
Teşekkür : 1
Kayıt tarihi : 30/08/09
Yaş : 30
Nerden : EDİRNE \ KEŞAN

Karnıyarık Empty
MesajKonu: Karnıyarık   Karnıyarık Icon_minitimeCuma Eyl. 04, 2009 9:48 am

Karnıyarık Karniyarikk

Malzemeler : • 6 adet orta boy patlıcan
• 2 adet soğan
• 3 adet domates
• 250 gr. kıyma
• 1/3 bardak çiçek yağı
• 2 çorba kaşığı margarin
• 1 bardak et suyu
• 1/2 demet maydanoz
• Karabiber
• Tuz
Hazırlanışı :
Patlıcanları alaca soyup ortalarından ikiye ayırın. Sonra, içinde bol tuz bulunan suya atarak yarım saat bekletin. Patlıcanları tuzlu sudan çıkarıp bol suda yıkayın ve kevgire çıkarın.Bir kenarda domateslerin kabuklarını soyun. 6 dilim kestikten sonra gerisinin çekirdeklerini çıkartıp küçük parçalara doğrayın.Soğanları zar şeklinde doğrayın. Bir tavada çiçek yağını kızdırıp bir bezle kuruladığınız patlıcanları hafif pembemsi bir renk alana kadar kızartın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Karnıyarık
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Sanal Dershane  :: Günlük Hayat :: Damak Tadı-
Buraya geçin: