Sanal Dershane
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sanal Dershane

Lys ,Ygs ,Sbs ,Mat-1,Mat-2,Konu özetleri,ödev,performans ödevleri
 
AnasayfaAcılı Tavuk Kanatları EmptyAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Acılı Tavuk Kanatları

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
By Kubi
Mod
Mod
By Kubi


Ruh Hali : Acılı Tavuk Kanatları Keyifl10
Mesaj Sayısı : 314
Rep Gücü : 104
Teşekkür : 1
Kayıt tarihi : 30/08/09
Yaş : 30
Nerden : EDİRNE \ KEŞAN

Acılı Tavuk Kanatları Empty
MesajKonu: Acılı Tavuk Kanatları   Acılı Tavuk Kanatları Icon_minitimeCuma Eyl. 04, 2009 10:51 am

Malzemesi:
1 paket tavuk kanadı
1 yemek kaşığı buğday nişastası
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı domates salçası
Tuz, karabiber, kırmızı toz biber
Tarifi:
• Tavuk kanatlarını iyice yıkayın, süzün ve ayrı bir kapta nişastayı, yumuşamış tereyağını, domates salçasını, tuzu, karabiberi ve kırmızı toz biberi karıştırın.
• Tavuk kanatlarını içine atıp, iyice sosa bulanmalarını sağlayın.
• En az 1 saat buzdolabında bekletin.
• Bu bekleme sırasında sosu hazırlayın.
• Soğanları incecik kıyıp, zeytinyağında çevirin.
• Rendelenmiş domatesi ekleyin.
• İnce kıyılmış sarmısak, pul biber, kekik, soya sosu ve tuzu karıştırın.
• 1 çay bardağı su eklemesiyle,10 dakika pişirin.
• Sosta beklemiş tavuk parçalarını teflon tavada kızartın.
• Servis tabağına alıp, sosla birlikte servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Acılı Tavuk Kanatları
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Terbiyeli Sehriyeli Tavuk Corbasi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Sanal Dershane  :: Günlük Hayat :: Damak Tadı-
Buraya geçin: